Οινοποιείο ΜΕΛΜΑΡ


Σαμοθράκη,

Το νησί της φτερωτής Νίκης. Ένα βουνό καταμεσής στο πέλαγος, η έμπνευση μας.
Στον μοναδικό αυτό τόπο, μακριά για τους πολλούς, μα πάντα κοντά για τους εκλεκτούς, με ιδιαίτερο μεράκι κι αγάπη για το ποιοτικό επώνυμο κρασί, δημιουργήσαμε το Οινοποιείο ΜΕΛΜΑΡ.

Γηγενείς και διεθνείς ποικιλίες από την ευρύτερη περιοχή του Έβρου όπως Μαλαγουζιά, Ασσύρτικο, Μαυρούδι, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Merlot, Cabernet και Syrah, οινοποιούνται με σύγχρονες μεθόδους αλλά και σεβασμό στην παράδοση, σε μια αέναη προσπάθεια ανάδειξης των δυνατοτήτων και της αυθεντικότητας του terroir του νησιού. Το αποτέλεσμα, φέρει την πιστοποίησης Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (Π.Γ.Ε) Θράκης.

Το Οινοποιείο μας έχει την φυσική του έδρα στην περιοχή Δάφνες της Σαμοθράκης. Πρόκειται για υπερσύγχρονο οινοποιείο που τώρα συστήνεται επίσημα στο οινόφιλο και όχι μόνο καταναλωτικό κοινό.
Διαθέτει υψηλού επιπέδου οινολογικό εξοπλισμό: ανεξάρτητο χημείο με σύγχρονα μέσα μετρήσεων και ελέγχου, ανοξείδωτες ψυχόμενες δεξαμενές διπλού τοιχώματος, δρύινα Γαλλικά βαρέλια για τους οίνους παλαίωσης, λειτουργική κάβα με ιδανικές θερμοκρασίες υγρασίας και φύλαξης ημιέτοιμων προϊόντων αλλά και προϊόντων παλαίωσης, αίθουσα γευσιγνωσίας και ειδική αίθουσα συνεδριάσεων.

Όλα στεγασμένα σε ένα μοναδικής αρχιτεκτονικής ομορφιάς κτίριο , χτισμένο στη σκιά του επιβλητικού όρους Σάος, το ψηλότερο βουνό στο Β.Α Αιγαίο με ύψος 1611 μ. σε απόλυτη αρμονία με το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον.
Το οινοποιείο μας έχει σημαντική δυνατότητα εμφιάλωσης ανά έτος, κατι που το καθιστά ανταγωνιστικό, ικανοποιώντας παράλληλα τη σχέση ποιότητας-τιμής για τους πελάτες και συνεργάτες του.

Ο πρωταρχικός στόχος μας είναι η ικανοποίηση και η κάλυψη αναγκών των πελατών και καταναλωτών, μέσα από την ανάδειξη των δυνατοτήτων του αμπελώνα της Θράκης και ειδικότερα της Σαμοθράκης ως οινοποιητική ζώνη.
Βασικές ποικιλίες που καλλιεργούνται στον αμπελώνα μας είναι η Μαλαγουζιά της οποίας η προσαρμογή στο μικροκλίμα της περιοχής δίνει πρωτογενή και φίνα αρώματα και το εξαιρετικό Syrah με το πολύ σκούρο χρώμα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας με το Οινοποιείο: +30 25510 83911

- Ιστοσελίδα: http://melmarwinery.gr/  

- Facebook Page: ΕΔΩ

- Μail: info@melmarwinery.gr  

- Google map: ΕΔΩ

Πόλη Σαμοθράκη Url http://melmarwinery.gr/
Διέυθυνση Δάφνες Email info@melmarwinery.gr
Τηλέφωνο +30 25510 83911